Svenska
Blog

Nya spel, filmer och Gamereactor!

Jag har då lyckats överleva min första dag i gymnasiet. Jag tänker inte skriva ett eget inlägg om det, men det jag kan säga är att det känns som att jag kommer att trivas. Så det är en bra början i alla fall.

Det är dock inte därför jag skriver detta inlägg, utan snarare för att jag återigen köpt framförallt nya spel. Men den här sommaren har jag inte köpt många spel alls, jämfört med sommaren. Förra sommaren köpte jag 5 spel, men den här sommaren har det endast blivit 3. Jag vet, det är ingen gigantisk skillnad, men för att vara mig så är det ett steg i rätt riktning med att inte köpa en massa spel som det dröjer hur länge som helst innan jag spelar det.

Först var jag dock iväg för att hämta det senaste Gamereactor-numret. Jag kollade först på Expert i Kungens kurva igår, men alla gånger som jag har kollat hos Expert så verkar det inte finnas några som helst spår utav att Gamereactor ska finnas där. Lyckligtvis har Game i Huddinge alltid det senaste numret av Gamereactor, och jag har även fördelen att mitt gymnasium ligger relativt nära. Haken? Jag kan inte plocka upp Gamereactor på vägen hem, utan måste först åka åt det motsatta hållet innan jag kan åka hem. Men efter att ha läst mer än halva numret, så var det helt klart värt det.

Och nu till det jag har spelat. Jag gör som jag gjorde sist och listar helt enkelt det jag beställt, och förklarar sedan varför jag beställde just det här.

Box med Tom Clancy-filmer
Mega Shark vs Giant Octopus (!)
The Host
Deus Ex: Human Revolution (Augmented Edition)
Batman: Arkham Asylum (GOTY-versionen

Boxen med tre filmer baserade på tre av Tom Clancys böcker var en nobrainer för mig. The Hunt for Red October är riktigt bra, såväl som film och bok (även om man kan ifrågasätta Sean Connery i rollen som rysk ubåtskapten). Patriots Games har jag nästan precis läst färdigt, så filmen lär nog ses inom en snar framtid.

Mega Shark vs Giant Octopus... ja, vad man ska man säga egentligen? Vad behövs sägas? Jag har sett bitar från den här filmen , och jag har garvat som bara den. Den ser riktigt dålig ut... såpass dålig att den verkar bra. Ja, faktiskt. Jag har för ett tag sedan börjat utveckla en smak för riktiga B-filmer, och mitt mål i livet är att se så många som möjligt innan jag dör. Jag har dock inte sett någon riktigt kalkonfilm ännu, men denna får bli den första. Dessutom så var det ett ganska bra erbjudande, 2 filmer för 99 kronor, och i ärlighetens namn så var det bara denna och nedanstående film som intresserade mig.

The Host har fått ganska blandad kritik. Men det är en monsterfilm... och jag älskar monsterfilmer. Har också för mig att det var någon som tyckte att den var bra och rekommenderade den för mig, men jag kan inte riktigt komma ihåg. Hursomhelst, ska bli intressant att se film och se vilken skara jag tillhör.

Och så till spelen! Deus Ex: Human Revolution var jag lite sugen på när det skulle släppas, men tappade faktiskt intresset när det gick rykten om att Square Enix skulle ha köpt betyg. Det verkar dock hursomhelst riktigt bra, och jag bestämde för att tillslut slå slag i saken och ge det en chans. Lite paff dock över att Augmented Edition (var bara lite dyrare än den vanliga utgåvan och innehöll lite extra godis. Jag gillar extra godis) verkar vara lika hög som ett gammalt klassiskt PS2-fodral, vilket gör att den kommer att bli en märklig syn i min PS3-samling.

Och så slutligen Batman: Arkham Asylum. Jag testade det och gillade det riktigt mycket, men inte bara för att man var Batman. Det vart dock aldrig något köp, förens nu. Det var billigt och det var Game of the Year-utgåvan, så jag hade väldigt svårt att säga nej.

Nya spel, filmer och Gamereactor!

Trodde inte att det här inlägget skulle bli så här långt. Är dock mycket nöjd med mina köp. Utöver det så passade jag även på att boka Dishonored, som faktiskt är det enda spelet som jag ser riktigt mycket framemot i höst.

HQ