Svenska
Blog

Det var på tiden!

Ni som följt min blogg under den senaste tiden kommer kanske ihåg att jag skrev ett inlägg om att vara hypad för ett gammalt spel. I mitt fall så var det Ace Combat 5: Squadron Leader (även känt som The Unsung War i USA), som faktiskt är det spel jag haft mest hype för under hela året, trots att det släpptes 2005. Jag köpte spelet i början av det här året, tog reda på lite mer om vad spelet handlade om strax före sommaren och blev helt såld.

Det blogginlägget skrev jag under slutet av förra månaden, eftersom jag hade slagit till mig själv och bestämt mig att spela spelet om jag nu var så hypad (inte riktigt, men förstår inte varför jag väntat så länge med tanke på hur hypad jag blev). Dagen efter var det bara att konstatera att det inte var rätt tillfälle. Skivan visade sig nämligen vara den mest repiga skiva jag någonsin sett, och det gick inte att spela mer än 2-3 uppdrag. Men hoppet var inte ute, för jag sökte runt på nätet efter någon hemsida som sålde spelet.

Valet föll på Gameshop. Aldrig hört talas om, men det hade jag inga problem med. Beställde ett begagnat exemplar för bara någon vecka sedan och sedan var det bara att vänta. Mellan 10-15 dagar. Rätt stor skillnad jämfört med Cdons leverans mellan 1-3 dagar (för spel åtminstone).

Men idag kom det. Eller rättare sagt, hämtades ut. Men skitsamma. För att vara ett begagnat spel så var det i otroligt bra skick. Skivan hade inte en endaste repa, och fodralet såg väldigt nytt och fräscht ut för att vara begagnat. Jag vart minst sagt riktigt förvånad.

Naturligtvis ska jag upp i luften med min luftskvadron och skjuta ned olyckliga Yukes, men inte för tillfället. Jag lär nog möjligtvis kolla så att spelet fungerar, men det blir inget spelande förens till helgen. Anledningen är för att se till att jag slutför det som ska göras innan mitt höstlov börjar, för jag vet att spelet kommer distrahera mig från pluggandet om jag börjar spela nu. Men under helgen, då är det dags. Jag hoppas verkligen på att spelet lever upp till mina förväntningar i slutändan.

Det var på tiden!

Spelet var i otroligt fint skick för att vara begagnat.

HQ