Svenska
Blog

Jag lever fortfarande

Jag vet inte om ni har märkt det, men den senaste månaden så har jag varit inaktiv här på Gr. Eller inte riktigt, men min aktivitet har sjunkit rätt rejält. Jag har fortfarande loggat in då och då, men det har varit rätt sällan. Men nu är jag "officiellt" tillbaks.

Nu kanske ni undrar vad som orsakat min inaktivitet. Är det något personligt problem? Depression? Eller rentutav lathet? Det hade kunnat vara lite av allt, men sanningen... är helt enkelt att mitt internet inte har fungerat som det ska. Lång historia kort (vill inte tråka ut er med en halv roman det första jag gör) så slutade internet att fungera, vi skickade in stickan till vår router (vi använder alltså mobilt bredband), vilket skulle ta två veckor. Efter de här två veckorna fick vi tillbaks stickan, men det fungerade fortfarande inte. Så vi skulle lämna in routern, vilket skulle ta ytterligare två veckor. Efter de två veckorna fick vi stället en ny router, men fanskapet ville inte fungera i början. Men eftersom jag är tillbaks så fungerar det äntligen. Sensmoralen? Att köpa abonnemang från 3 är som att kasta pengar i sjön.

Så, ja, det var nog allt jag ville säga egentligen. Att jag är tillbaks på riktigt. De kommande dagarna kommer jag nog visserligen spendera med att rehabilitera mig, eftersom jag nästan glömt bort helt hur internet fungerar. Dock så har jag inte suttit och rullat tummarna under den här tiden, utan jag har också skrivit lite på saker. Inte så mycket som jag hade hoppats på från början, men bättre än ingenting alls.

Under den här tiden har jag bland annat spelat en herrans massa Lego Lord of the Rings, så pass mycket att jag har 100% i spelet och därmed fått min första Platinumtrofé. Men det är inte det viktiga, som brukligt när jag spelat ett spel så skriver jag en recension av spelet, och jag kommer att lägga upp den senare under kvällen. Jag ska också påbörja en recension av Aliens: Colonial Marines när jag spelat en del av multiplayerläget, men när den recensionen blir klar kan jag inte säga. Har också skrivit ett nytt kapitel till den där berättelsen som ingen läser, men när jag lägger upp den vet jag inte riktigt, funderar nämligen på att göra en rejäl kontrolläsning av det. Eller snarare ytterligare en, har typ redan gjort tre stycken. Sedan har jag ett flertal ämnen som jag tänkt ta upp i blogginlägg, tänkte från början göra en snabb lista över allt som jag har planerat, men jag kanske gör det senare istället. Eller så gör jag det inte så att jag inte förstör "överraskningarna". Men jag fattar inga beslut nu, eftersom jag blivit virrig efter att ha spenderat förmycket tid i vad som kallas för den "verkliga världen".

Som sagt, ville egentligen bara säga att jag är back in business och att jag kommer att få igång bloggandet och allt det där så fort jag vant mig vid internet igen.

Jag lever fortfarande

Jag lever visserligen fortfarande, men tårtan är fortfarande en lögn!

HQ