Svenska
Blog

Älskar att få ett spel en dag tidigare

Något som inte är speciellt ovanligt när ett spel bokas, är att spelet dyker upp i brevlådan en dag tidigare. Även fast det händer med jämna mellanrum, så tycker jag att det alltid är lika trevligt (förutom när det är vid olägliga tillfällen, som när jag fick Ace Combat: Assault Horizon en dag tidigare - hade naturligtvis prov dagen efter, så det är inte så svårt att lista ut vad som fick prioriteras...). Speciellt när det är ett spel som jag sett framemot under en rätt lång tid.

Nu råkar det ju vara så att Bioshock Infinite släpptes idag, men eftersom jag skriver om ett spel som kom en dag tidigare så har ni nog listat att det inte är det spelet. Det är inte så att jag inte tror att spelet är bra - tvärtom snarare. Jag har dock valt att inte hypa upp spelet eftersom jag i början av året var osäker på hur min ekonomi skulle gå ihop med alla nya spelen, och dels så har jag fortfarande inte spelat det första Bioshock ännu. Jag vet, de två spelen har kanske inte så jättemycket med varandra att göra, men jag känner att jag måste ta en sak i taget.

Hursomhelst, när jag kom hem så visade det sig att Sly Cooper: Thieves in Time hade dykt upp! Jag var nästan helt säker på att spelet skulle släppas nu på fredag, men tydligen så är det imorgon som är releasedatumet (här i Europa, jänkarna har haft spelet i över en månad nu...). Jag tror seriöst att jag har sett framemot det här spelet sedan 2005, efter att jag hade spelat genom Sly 3: Honour Among Thieves. Jag tänkte från början skriva ett mer djupgående inlägg om varför jag såg framemot spelet, men eftersom det är här nu... så skippar jag det. Jag kommer däremot komma med intryck senare när jag hunnit spela en liten bit (måste ju hinna med plugg också, sedan kan jag nog bara spela resten av veckan!). Men jag tror starkt på att jag kommer att gilla det här.

Älskar att få ett spel en dag tidigare

Passade även på att plocka upp Gamereactor 101 efter skolan, samt så kom äntligen The Greatest Video Game Music 2. Det släpptes nämligen i februari och jag bokade det, men av någon anledning så har det inte kommit fram förens nu. Skumt...

HQ