Svenska
Blog

Dagens leverans

Numrerar inte de här bloggarna, like a baws.

Hursomhelst, jag har återigen varit och tömt plånboken efter ett besök på Cdon, men för ovanlighetens skull så har jag inte beställt massor med nya spel som jag inte kommer ha tid med. Alltså, jag beställde ett spel och bokade ett annat, men eftersom det är mig vi pratar om nu så är det en klar förbättring.

Huvudsyftet med beställningarna från Cdon var dock att boka kommande Metro: Last Light. Ända sedan Aliens: Colonial Marines så har jag av en anledning som inte bör förklarar, blivit något försiktigare med förhandsbokningar. Det är dock inte bara för att Colonial Marines var en besvikelse som inte liknade det som hade visats upp, så jag hoppar inte på tåget bara för att många andra gör det. Men jag har blivit besviken på spel som jag bokat tidigare (även fast jag generellt sätt har haft tur), och jag kände att Colonial Marines blev droppen för min del. Men jag har kikat en del på Metro: Last Light, och det ser riktigt lovande ut.

Sedan såg jag att Cdon hade en vårrea på filmer, och jag klickade in på Blu-ray-avdelningen för att se om det fanns några bra filmer till ett bra pris, då jag känner att jag vill utöka min Blu-ray-samling, och resultatet kan ni se här nedan. Av dessa filmer så har jag bara sett The Truman Show tidigare, men det var för så länge sedan så jag kommer knappt ihåg någonting. Full Metal Jacket och Thor har jag alltså inte sett tidigare, men de verkar bra.

Och sedan vart det ett spel i alla fall. Men bara ett. Troligtvis så lär nog Indiana Jones and the Staff of Kings inte bli mer än ett "okej" spel, men jag hoppas på att det är underhållande i alla fall. Fast med tanke på att det endast kostade 29 kronor så kändes det inte så farligt, även fast jag tvivlar på att det är på samma nivå som The Emperor's Tomb (ångrar verkligen att jag sålde det...)

Nu känns det i alla fall hursomhelst riktigt skönt med långhelg, och jag lär nog definitivt vila upp mig, även fast jag behöver plugga en del också. Sedan måste jag även komma igång med de bloggidéer som jag haft i ett par månader, och jag filar även på ett inlägg som är rätt... personligt, jämfört med det som jag skrivit tidigare. Jag är dock inte helt säker på om jag vill dela med mig av detta just nu, så vi får se hur det blir med det.

Dagens leverans

Min Blu-ray-samling växer sakta men säkert, men till skillnad från min bok- eller spelsamling så samlar filmerna inte en massa damm på en hög.

HQ