Svenska
Blog

Bästa spelnyheten på länge?

Jag försöker att tänka tillbaks och komma på några spelnyheter som jag blev riktigt glad över, och rent spontant kan jag nog bara komma på utannonserandet av The Elder Scrolls V: Skyrim och Sly Cooper: Thieves in Time, men jag vet ärligt talat inte om någon utav de två är ens hälften så bra som denna nya spelnyhet, som jag helt enkelt anser vara den bästa spelnyheten på länge. Jag snackar naturligtvis om utannonserandet av nya Star Wars: Battlefront.

Precis som många andra så diggade jag de två första spelen ofantligt mycket, och jag är helt säker på att tvåan är ett av de spel som jag spenderat allra mest tid på under mitt liv. Mina minnen från båda spelen är många och mycket goda, framförallt när jag spelade spelet med mina polare via splitscreen. Det var goda tider det... Sedan har jag naturligtvis sett framemot en uppföljare sedan... ja, under en riktigt lång tid. Som ni säkert redan vet så var ju spelet på gång, men det var ju saker som hände som jag inte orkar ta upp här, eftersom det här ska bli ett så kort inlägg som möjligt.

Så, nu är det alltså på gång. På riktigt den här gången. Men om jag ska vara ärlig så är jag inte speciellt förvånad över detta, då EA har sagt att de vill göra ett nytt Battlefront strax efter att EA fick rättigheterna till att släppa Star Wars-spel. Men det gör inte denna nyhet mindre glädjande. Inte heller att vi inte fick se något från själva spelet mer än en teaser, vilket dock inte förvånar mig det minsta eftersom det inte var så länge sedan som EA fick rättigheterna.

Så, för att sammanfatta mina virriga tankar: utannonserandet av nya Star Wars: Battlefront är nog enligt mig en av de bästa spelnyheterna på länge.

Bästa spelnyheten på länge?

Att spelet hamnat hos helt rätt utvecklare behöver jag nog inte ens nämna.

HQ