Svenska
Blog
Steget in till den nya generationen

Steget in till den nya generationen

Det var egentligen tänkt att jag skulle boka Playstation 4 lagom till release. Men när det började närma sig insåg jag att av alla spelen som skulle släppas vid launch och under resten av hösten, var det egentligen bara ett enda spel som verkligen lockade mig. Att då punga ut över 4000 svenska riksdaler för att kunna spela ett enda spel och sedan låta konsolen damma i väntan på nya spel, kändes inte som en bra idé för mig.

Men nu känner jag att tiden har kommit att äntra den nya generationen. Någon gång under sommaren beslutade jag mig för, sedan ändrade jag mig till att jag skulle bli klar med The Witcher (vilket jag kanske är halvvägs till att göra). Men när maaden tidigare idag lade upp ett blogginlägg där han tipsade om att Playstation 4 endast denna helg kostade 3490 kronor på Elgiganten, bestämde jag mig efter lite funderande att bättre tillfälle finns ju inte.

Nu har jag då alltså införskaffat mig en PS4:a, och är därmed redo för den kommande spelhösten som minst sagt ser lovande ut. Jag har än så länge inte börjat spela något på konsolen, utan har mest lekt runt lite med menyerna. Men jag gillar hur det ser ut, och Dualshock 4 verkar utifrån lite testande vara en bra kontroll då den sitter bra i handen och L2/R2-knapparna är betydligt skönare än dess föregångare. Kommer dock sakna både Start- och Select-knappen (Rest in Piece).

Jag känner mig i alla fall nöjd så här långt, och jag ser framemot att spela Watch Dogs under helgen (hade egentligen alltid tänkt att Killzone: Shadow Fall skulle bli mitt första spel till konsolen, men nu fick det bli Watch Dogs istället).

HQ