Svenska
Blog
Snart dags för Alien: Isolation

Snart dags för Alien: Isolation

Imorgon är det äntligen dags att besöka Sevastopol och bli hänsynslöst jagad av en alien som inte vill något annat än att göra köttfärs av mig. Jag pratar naturligtvis om Alien: Isolation, ett av de spel som jag sett mest framemot samtidigt som jag varit oerhört försiktig.

Jag var till en början tveksam till spelet, av diverse anledningar. Dels för Aliens: Colonial Marines fortfarande lågt färskt och minnet, dels för Sega är en av de utgivare jag gillar minst, och dels för att utvecklarna Creative Assembly inte gjort något liknande spel tidigare samt att deras senaste spel Total War: Rome 2 var oerhört buggigt när det släpptes (i all fall av jag hört och sett, har själv inte spelat det). Men nu har betygen rullat in och de flesta av dem ligger över godkänt, vilket pekar på att det kan vara ett bra spel. Goda nyheter minst sagt, då jag som sagt sett mycket framemot det här spelet ändå.

Det ska bli både spännande och nervkittlande att smyga omkring och hoppas jag inte blir upptäckt av denna alien. Fast vem försöker jag lura, jag kommer bli upptäckt. Säkerligen flera gånger. Samt förvandlad till ren slafs. Det ska bli kul... Ska bli intressant och se hur pass skrämmande det kommer bli i slutändan, då det var ett bra tag sedan jag verkligen spelade ett skräckspel. Om vi bortser från P.T.-demot, som jag fortfarande inte vågat starta igen. Fast utifrån de recensioner jag läst och de videos jag sett verkar det som att spelet definitivt kommer skrämma mig.

Blir att plocka upp spelet imorgon efter plugget, och jag kommer även bjuda på intryck här i bloggen. Men denna kväll ska bli dedikerad till att se om Alien-filmen. Var ett bra tag sedan jag såg den, men jag minns jag tyckte den var riktigt bra. Bättre sätt att förbereda inför Alien: Isolation finns nog egentligen inte.

HQ