Svenska
Filmälskarens Fiende

Filmälskarens Fiende

Skrivet av Ironfist00 den 20 januari 2009 kl 18:57

Min presentation som ses ovan säger kanske inte så mycket, men jag måste uttala mig om just det här ämnet, dåliga filmer som säljer som smör.

Jag kan allra först börja med att säga att det finns personer med en så egendomlig humor och skrattar åt nästan vad som helst. Det är inte så att jag stör mig på sådana personer, men med tiden så blir mitt sinne nästan smått rubbat av alla skrattanfall som dras igenom hjärnan på mig som en rostig taggtråd. Nu tänker jag särskilt på filmer som förstör mitt liv och gör mig deprimerad.

Precis som min rubrik så stämmer det här. Jag hade sett Scary Movie filmerna, men tyckte de blev måttligt usla efter ett tag eftersom det verkligen inte fanns något som helst bra alls. Humorn var usel på så många nivåer att jag fick kväljningar och storyn....Ja, den såg man inte skymten av och det blev en ny genre på min lista över B-rullar. Jag tyckte att den första filmen var ok och den andra sådär, men sedan kom det två till som jag såg av misstag hos en polare. Inte nog med att filmerna var kassa, men mina kompisar tyckte inte heller särskilt mycket om dem, men tjejerna skrattade och sa att det var den bästa film de sett, de sa de varje gång de tittade på en ny film och den senaste var "Twilight" som enligt mig inte passade.

När Scary Movie filmerna var som mest omtalade så passade skaparna av filmen att börja på ett nytt projekt, men den lite kusliga känslan försvann och där stod töntarna med ännu ett fiasko, "Epic Movie". Filmen var som de förra, helt utan humor och ett bara ett stort moln med skrik, upprepningar och ett oändligt pratande som inte berörde någonting alls. Filmerna sågs av många och det blev en kassasuccé. Även med den filmen följde det med en efterföljare med helt nya skämt. Disaster Movie, och det var droppen. Filmen var den värsta enligt mig och jag stängde av innan jag ens hunnit se färdigt första klippet. Ett ändligt, obegripligt snack om samma gamla grej och man förstod inte det minsta av genren.

Disaster Movie var dålig, oseriös och inkompetent. Jag låter inte någon användare på Gamereactor skaffa den på något sett om ni inte vill ha er livskvalité förstörd. Det man stör sig mest på är Regissörerna. De fattar vad människor tycker om, men de plågar samtidigt de som verkligen tycker om film. Man behöver såklart inte se på filmen, men det eviga tjattet om de dåliga filmerna sprids sig fort som vinden. Även Superhero Movie var usel på många nivåer, men orkar inte berätta varför.

Även skräckgenren förstörs och det kommer massor av dåliga skräckisar som man helst klarar sig utan. Alla nya skräckisar är också väldigt monotona. Alla har första ordet "The" som sedan får ett annat ord som t ex "Unborn" eller "Eye". Skräckisar blir mer och mer tråkiga och alla försöker att härma "The Grudge" och "The Ring". De är några av de otäckaste filmer jag sett och också de bästa i genren, men de oändliga skaparna med så lite pengar att de hyr in usla skådespelare och skapar dåliga effekter. Namnet gör så att besökare blir intresserade.

En bra film måste ha en bra story och det vet alla, förutom de som tänder på kassa filmer med usel humor. Jag anklagar inte någon, men det jag försöker få fram är att samhället älskar B-rullar. Jag bryr mig inte om vad andra tycker och läser helst recensioner innan jag tittar på en film. Jag läser helst innan ett biobesök eftersom man går på bio när man vill uppleva något särskilt, något annat...

Jag har även ett stort intresse för Marvel och skaparna av superhjältefilmer. Jag har sett på de flesta och de ses som B-rullar av flera säkert, men det är min passion till filmer. Näst på tur står "X-Men Origins: Wolverine" som säkert många på Gamereactor ska se.

Det jag säger är att man inte ska göra usla parodier av fantastiska filmer, även fast det finns ett par personer som tjänar på det om inte fler.

Parodier är inte för filmälskare, filmälskare finns inte till för parodier, ta bort dem och gör historia istället.

HQ