Svenska
De tre sämsta filmerna jag sett

De tre sämsta filmerna jag sett

Skrivet av Ironfist00 den 15 augusti 2009 kl 13:12

B-filmer är filmer med låg budget, som är avsedd att visas på vissa biografer före en populär högbudgetfilm. En lågbudgetfilm kan få stämpeln B, men även filmer som är dåligt gjorda. Dessa tre filmer spyr jag framför och ännu värre inte klarar av att se färdigt utan att bita sönder kudden. tex. men alla filmer är inte dåliga allmänt och fått medlemåttigt betyg av IMDB (International Movie Data Base) som är den största filmsajten just nu, men vissa filmer är på deras topp 10 sämsta filmer vilket kanske är självklart. Här kommer de tre sämsta filmerna.

Nummer 3: Poor Boys Game (2007)
Director: Clément Virgo
Genre: Drama, Action.

Denna film såg jag sist av alla tre filmerna och tyckte redan namnet på både titeln och regissören lät udda och okända. Filmen var på DVD och att jag hörde den var på grund av att det var boxing, vilket jag tycker är coolt på film då Cinderella Man är en favorit. Denna skulle bli hur usel som helst då storyn var så långt sträckande och så skiftande att jag inte förstod ens vad som hände i nuet. Detta är storyn...

Donnie Rose (Rossif Sutherland) fick fängelse för att ha misshandlat en man så brutalt att mannen blev invalid för livet. Nio år senare är Donnie fri. Han är en annorlunda man nu måste återvända hem till det våldsamma och rasistiska område som skapade honom. I andra änden av stan vill stadens svarta fortfarande ha hämnd. Den som ska utmäta rättvisa är Ossie Paris (Flex Alexander), en oerhört duktig boxare som utmanar Donnie på en match - en match som Donnies familj och kamrater inte låter honom backa ut ur.

Inget märkvärdigt, men det blir rörigt om man tittar, men mest sanslöst larvig då sexscener tar öäver filmen, Donnie är tyst dygnet runt och är en dålig skådis, samt att boxingmatchen är det värsta slutet som jag sett då publiken börjar kasta stolar, osv. Sen skakar de hand och går där ifrån, filmen är slut. Storyn är ok när man läser den, men när man ser filmen så blir allt bara så dåligt som det kan bli. Skådisarna är nästan alla dåliga då det bara pangar på nya saker hela tiden, huvudpersonen är den tråkigaste av alla då han bara har ett bad face under hela filmen utan att le, mumlar lite och återgår till sin levnad. Action på de ställen där de inte ska vara, mindre action på boxarringen, är det ens en boxingfilm då storyns huvudlinje säger det? Det är den värsta scenen jag sett i helhet.
------------------------------------------------------

Nummer 2: Son of the Mask (2005)
Director: Lawrence Guterman
Genre: Comedy, Adventure, Fantasy.

Denna film var bara usel jämnfört med den andra. Ingen scen i hela filmen var ens rolig för barn, min femåriga syrra somnade på en filt och jag fattade att detta var ett pengamisstag. I filmen så är det den huvudpersonens son som blir masken istället och det imponerar inte, då filmen är värst dubbad som den var tvungen att vara. Rösterna låter så fjantiga att till och med bebisar utklassar dem, allt ser ut att vara perfekt då deras hus är en stor färgpöl eller liknande som om det bara var otroligt fjantigt medvetet.

Regissören vet inte vad barn gillar då hela deras värld är en enda stor epilepsishock där starka färger finns överallt, helt vardagliga personer och fula munrörelser som om det vore en reklamfilm från Cillit Bang. En annan sak som jag blir oerhört sur på är den lilla bebisen som får på sig masken då han dansar som på Kavli-Reklamen och spriger runt, hoppar, skriker och förstör allt som han ser samtidigt som det ser fånigt och dåligt gjort ut. Skådespelarna är också dåliga och det påminner mycket om reklamfilmer, då skådisarna har perfekta kläder och prefekt frisyr, men de är inte heller världskända då de inte vnnit något pris över huvudtaget om man tittar.

Filmen heter på svenska Maskens Återkomst och ligger på 98:e plats över världens sämsta filmer genom tiderna. Det förstår jag att den gör då inget med filmen lockade mig alls och allt bara var ett psykiskt smärthelvete.
------------------------------------------------------

Nummer 1: Epic/ Disaster Movie (2007-2008)
Director: Jason Friedberg o Aaron Seltzer
<i>Genre: Adventure, Comedy

Denna film såg jag aldrig färdigt, visst det är en mastodontfilm så ge den en chans. scary Movie var helt ok och jag skratatde mycket till den första, men ju mer vi smetade oiss in i serien, ju mer började vi förstå att något var fel. När jag såg denna film så var det bara en enda stor blandning av skit och scener som jag aldrig skrattade av. Usla skådisar såklart då de bara försöker låtsas vara med i en mastodontfilm. denna film fick 2.2 i betyg av IMDB av 10! Fast Epic Movie var inte den värsta. Disaster Movie var värre och den såg jag bara tio min på då jag gav upp efter parodin på 10.000 BC och där ett försök att likan Amy Winehouse som sabeltandad tiger bara var för mycket.

Filmen har säkert fått många skratt men det är ju förståerligt då de som tycker om sjuk, icke-komisk humor skrattar åt den och kallar sådana filmer för favoriter. Nu tänker jag inte bara på Epic Movie och Disaster Movie utan också på andra mastodontfilmer som date Movie och Meet The Spartans. Mett the Spartans var lite rolig i alla fall, men ändå 100 ljusår ifrån en Oscar. kan inte förklara någon Story eller seriöst med denna hatade serie eftersom den verkligen är värdelös. Att de ens orkar. Disaster är på plats 24 över världens sämsta filmer.
------------------------------------------------------

Andra störtkassa filmer
Övriga filmer från (Movie-Serien), Date Movie, Superhero Movie, Meet The Spartans.
<i>Hajen 3
- Värsta effekterna och korkade dialoger och scener.
Pledge This - Paris Hilton vill också göra film...som hon suger på.
Surf School - High School Musical skratt och sämsta skådespeleriet.
King of the Lost World - Ett superdåligt slöseri på att likna King-Kong och det ser värre ut än den första filmen.

HQ