Svenska

Vad gör egentligen ondast?

Skrivet av Ironfist00 den 21 augusti 2009 kl 19:48

Finns det något ni har känt som en bedrövlig smärta eller något som få er att skrika, gråta eller till och med svimma? Vad gör egentligen ondast?

Något som gör riktigt ont är vardagen för vissa, men dock kan det kännas värre beroende på kraften vid smällen. Vad pratar jag om? CP-Knölen, visst namnet säger ingenting och låter säkert jätte sarkastiskt, men så är det känt som. Knölen sitter längst ut på era armbågar och att slå i dem gör Riktigt ont, men den gången jag slog i var säkert maximalt. Sitter vid soffan och på något sätt gör jag en snabb rörelse med armen och armbågen slår i med en kraft i soffkanten. Jag skrek inte, men vad jag grimaserade. Känslan var paralyserande och kändes som att bita i en skarvsladd, (Bokstavligt talat). satt i säkert en minut och hade samma groteska ställning sen starten, det gjorde riktigt ont alltså.
------------------------------------------------------

En anna sak som känns oerhört obehagligt behöver inte bara vara (CP-Knölen) utan även knäet, speciellt när du sätter fel fot framför dig. Har hänt ett par gånger då man ska hoppa över en sten, men hamnar bara med kroppen över och knäet pangar rakt in i en sten. Blöder inte, men ett elakt blåmärke syns efter ett tag och smärtan påminner om knölen, Paralyserande. Gör ungefär lika ont att ramla på grus, då det oftast blottas ett blödande sår från knäet eller diverse ställe på benet, men den smärtan är oftast en shock och du märker inte att knäet har pajat helt. Ramla på grus kan vara otäckt.
------------------------------------------------------

Att falla framlänges och ta i med händerna före ligger också bra till på denna blogg då det oftast känns mer obehagligt än ont. Jag blev tacklad på fotbollen av en klasskamrat som är känd för sina ofriviliga tankar och konversationer, då han lider av en psykisk störning som får honom att ibland göra ofriviliga saker, t.ex. Tackla mig. Jag dämper i backen och känner att handen domnar bort, sätter upp den i luften, men såret är inte jättestort, förutom att en stor skinbit hänger ner. Sedan börjar det blöda mycket, riktigt mycket och ett sorts nätsystem av blod slingrar sig ner på min arm som om det vore en vildvuxen buske. Jag fick en sorts shock då och att Klippa bort hudbiten var inte det skönaste ska jag tala om.
------------------------------------------------------

Det sista som jag tänker ta upp gör kanske ondast, i en vanlig vardag då det finns värre smärtor och då menar jag spontana små olyckor. Det som jag menar nu är brännsår. Har ett brännsår på fingret efter att ha lekt med en tändare. Jag försökte bränna upp en plastgrej, men när jag väl höll lågan över den så började plasten droppa ner på fingret. Det som var värst var att plasten fortfarande var i flytande form så den vlle inte stelna och det fortsatte brännas intesivt. Jag sprang in på toaletten och spolade med kallt vatten och det funkade, men det sved resten av dagen tyvärr...


Det finns säkert saker som gör mer ont, t.ex. att slåss, bli knivskuren, skjuten, att brännas, men vill inte gå in på detaljer eftersom detta är sorgligt nog vardagen för vissa. Det finns dock smärta som är värt att få t.ex. Att föda eller att träna intensivt, då det leder till något positivt...oftast.

Men min fråga till er lyder...

Vad tycker ni gör ondast egentligen?
------------------------------------------------------

PS: Tänker inte lägga upp otäcka bilder på variga sår då detta är bortom protokollet.

HQ