Svenska

En dyster måndag

Skrivet av Ironfist00 den 2 november 2009 kl 01:00

Idag är det måndag, klockan är 00:43 och jag ser på när Midnight Club sakta tonar bort, det är denna dagen som alla börjat skolan, jobbet, vad vet jag. Jag är inte en av dem.

Höstlovet är som alla lov något som går fort och flera här på Gamereactor har säkert maxat spelandet till gränsen eller varit på Halloweenfest och haft kul. Veckan har tagit slut för snart en timme sedan och det är dags att gå tillbaka till plugget, jobbet och bort från allt det roliga. Midnight Club har sakta, men säkert börjar dras ner på dussin av forumiter.

Det känns konstigt, nu har ju alla vant sig med en livlig site där alla trådar blomstrar. Höstlovet var en vecka då inläggen flödade in i forumet och nu är det borta...Dock så är det fortfarande små gnistor kvar från elden och med hjälp av lite tur så börjar en ny eld som småningom. Kanske imorgon kväll, kanske i helgen.

Jag och några andra har lite tur i alla fall. Vi har ledigt från skolan och jobbet. I mitt fall är det resursdag då det inte är någon skola. En dag extra helt enkelt. Klockan närmar sig sakta 01:00 och jag känner ändå trötthet, men måste avsluta det jag påbörjat + ett hej då i MNC.

Denna veckan skrev jag nära 600 inlägg och varit vaken till två på natten nästan varje dag, sovit till strax över tolv, vilken lyx! Detta får man inte uppleva hela tiden när man är människa...man måste jobba och slita, så är livet uppbyggt i majoritet. Att ligga och dra sig i sängen är något man ska uppskatta, att få greppa en spelkontroll är något man ska uppskatta, ha kul!

Det är en dyster måndag för de flesta, inget stohej på forumet, ingen optimism mot den kommande dagen och ingen sovmorgon...i helgen så kommer flera trötta forumiter att befinna sig på Gamereactor efter den hårda starten och då kommer det återligen vara liv här, heller hur?

Lova mig att det blir så, det är som sagt en dyster måndag, men måndagar är värst, sen kommer ni närmare och närmare helgen. Se positivt. Tänk er Jullovet, speciellt ni som går på högskola, ni har långt lov, se positivt, bara veckor kvar tills ni får er vila.

Jag känner trötthet, ska sova alldeles strax, men först säga godnatt till alla i Midnight Club tråden. Man måste vara trevlig, liva upp stämningen lite grann. Till er som läser detta god natt/ god morgon.

Klockan är 01:00 och jag slutar här.

HQ