Svenska

Jag är inte kräsen!

Jag kan äta i snitt allt, som man kan äta alltså, jag har ätit sniglar, grodlår, känguru, emu och haggis. allt kanske inte är ens favorit men jag klarar av att äta allt och tycka att det är ganska gott, vi tar ett exempel. jag och min familj ska på fest eller något liknande. när det blir mat så kan jag lägga på väldigt mycket av varje, pappa säger till mig "Orkar du äta upp allt det där". ja det orkar jag, jag kan dricka alla drycker, man går runt i skolan och man lixom bara hör alla snacka om cola. jag frågar, "Tycker ni inte att fanta är gott?" nej, det gör dem inte.

Eller ett annat exempel. det blir ärtsoppa eller spenatsoppa till lunch i skolan med efterrätten äppelpaj. jag tar en väldigt stor portion soppa och sätter mig, då börjar mina kompisar fråga de till synes konstiga frågorna som "Orkar du allt?" eller "Soppan är jätteäcklig, hur kan du ta den?". det är det jag kan, och soppan är inte äcklig för mina smaklökar utan ryktet går genom klassen att maten är äcklig och då tycker plötsligt alla att den är det. precis som när du skriver en recension och du tycker den är dålig, men du får MVG på den så du tycker plötsligt att den är jättebra.

Jag tar en stor portion efterrätt och de frågar igen om jag orkar, det gör jag! jag håller på med löpning och jujutsu och väger 58kg. jag kan inte bli kraftig för jag håller på med sport, istället så omvandlas fett till muskelvävnaden proteiner. jag kan helt enkelt äta allt och det kan säkert andra också.

men det finns dagar då jag inte mår bra pågrund av att jag äter så mycket. det finns säkert andra som kan äta mycket, håller på med sport och är okräsna, heller hur.

HQ