Svenska

Som ett brev på posten

Igår ringde Miljöpartiet i Härnösand och berättade att de hade fått ett brev adresserat till mig. "Spännande!" tänkte jag med insikten i bakhuvudet om att det antagligen skulle vara från en bitter väljare. Idag kom brevet fram till Örnsköldsvik.

Och någon bitter väljare var det inte. Brevet verkar vara skickat från Göteborg, eller ja, det innehåller i alla fall en massa artiklar om saker som händer i Göteborg.

Det är bilder på ensamkommande flyktingbarn, journalister som fått ditritade Hitler-mustascher och rubriker från andra artiklar inslängda lite varstans. Här och där finns kommentarer såsom "HATA INVANDRARNA, POLITIKERNA OCH JOURNALISTERNA" intryckta mellan artiklarna. Om det är en uppmaning till mig eller representerar avsändarens åsikter är lite oklart, men jag gissar på det senare.

Brevet avslutas med en handskriven sida där det står att "Göteborg är en förlorad stad" och "Ja till inbördeskrig". Spännande var det som sagt! Nu har man fått sitt första riktiga väljarbrev på posten, och inte bara en massa mail.

P.S Signaturen var "Svenskarna först"

HQ