Svenska

Ge mig...

Skrivet av Jesper den 7 juni 2008 kl 18:01

Ge mig fart, ge mig superläcker bilfysik, ge mig möjligheten att ställa in allt som behövs, ge mig makalös grafik, ge mig ljuvlig körkänsla, ge mig 10/10, ge mig den hittils kompletta och oöverträffade upplevelsen hittils, ge mig motorer som skär på bakrakan, ge mig växellådor som inte kommer ur tvåans växel, ge mig motorstopp i starten, ge mig punktering strax efter att jag har passerat depåinfarten, ge mig gul, svart, blå, randig, flagga, ge mig säkerhetsbil, ge mig förbud från att köra ut ur depån, ge mig orättvisa, ge mig överraskande underdogs, ge mig solsken i ungern, ge mig vidrigt jävla skitregn i belgien, ge mig champange på podiet, ge mig nerladdningsbara uppdateringar varje ny säsong, ge mig avsaknad av brunt filter och ge mig det bästa jävla Formel 1-spelet som någonsin gjorts.

Sony ger som tur är upp tillverkningen av Formel 1-spel, detta på grund av att de inte längre bryr sig om att leverera något nytt eller kvalitativt, alls. Istället kliver Codemasters fram, företaget som just nu tvingar SAMTLIGA bilspelsutvecklare att tvivla på sig själva och som tvingar dem att hänga med huvudet i skam. Att Codemasters ska göra nästa års kommande Formel 1-spel är inget annat än extremt goda nyheter. Jag ser personligen fram emot Codemasters F1-tolkning så mycket att jag skulle kunna kräkas och sen sova. Jag hoppas på storverk, samtidigt som jag är lite försiktig. Grid och Dirt representerar en lite skiftning i företagets fokus.

På sista tiden har det rört sig om lite mer arkadliknande lattjo-lir med skojfrisk fysik och "bära eller brista-racing". Jag älskar självklart detta och avgudar såväl Grid som Dirt. I Codemasters kommande Formel 1-spel vill jag dock hellre se fokus på verkligheten, bort med bildfilter i brunt och ge oss skinande läckra färger som exploderar över skärmen. Om det är någon racingutvecklare just nu som är makalöst kompetenta att ta över utvecklingen av de officiella Formel 1-spelen, är det Codemasters. Ge mig briljans!

Ge mig...

Att man ska få med klassiska årsgångar av Formel 1 är väl lite mycket att hoppas på, men Codemasters gillar mångsidighet i sina spel, drömmen lever

HQ