Svenska

Världens konstigaste spel?

Skrivet av Jesper den 24 juli 2008 kl 00:25

Det kommer mycket skumma spel nu för tiden. I takt med att fler och fler spelkoncept mjölkas, urholkas och töms på mycket av vad som är gångbart i sin genre, krävs det att någon tänker till, och det ordentligt. Vi har ju tidigare sett att det kommer att bli kockduell mellan Gordon Ramsay och Jamie Oliver vad det lider, men nu har vi nåtts av ett än skummare koncept. Nu snackar vi något som inte har gjorts förut. Paint...something...something är en spelserie där man (om jag förstår det rätt) skissar och färglägger saker på sin Nintendo DS.

Lite som en helt vanlig målarbok man hade som grabb liksom, inget konstigt. Ja förutom det faktumet att det är på en spelmaskin och inte i en tjock bok som ska fyllas med slarviga tuschstreck. Jag fick nyss se följande bild på en press-site. Spelet heter Paint Military Vehicles by DS. Jajjemenboxdawg, nu jävlas ska vi skissa och färglägga lite schyssta militärfordon, låter inte det som da motherfucking bomb, då vet inte jag liksom.

Av alla koncept man kan komma på, känns inte "att skissa och färglägga militärfordon" som ett av de mest långsökta eller? Nåja, nu längtar jag som satan efter en lansering i sverige, och jag hoppas INNERLIGT att jag får skissa en UAZ 469 eller kanske riva av en episk paint by numbers-bild av en Sukhoi-37 i bästa öken-camo-stil. Världens minst nödvändiga spel, eller vad säger ni?

Världens konstigaste spel?

"Every man loves a little hummah" sade Arnold Schwarzenegger på Jay Leno för en tid sedan, nu kan du färglägga din egna "hummah" i Paint Military Vehicles DS, grattis

HQ