Svenska

Ge mig en järv!

Skrivet av Jesper den 15 december 2008 kl 22:04

Såg precis trailern till nya X-Men Origins: Wolverine-filmen och jag är alldeles fuktig. Moist to the max som man skulle sagt på utrikiska liksom. Vid ett sådant här tillfälle får man dock först intala sig ett par viktiga saker:

Kommer filmen att följa tidningarna? Självklart inte.

Kommer saker och ting att ändras för att passa skärmen, men inte passa de insattas smak? Självklart.

Personligen kommer jag inte att låta en sådan sak stå i vägen för mig när det är dags för premiär i maj nästa år. Ständige järvhunken Hugh Jackman repriserar sin roll som den arge hjälten och efter en styv minut av ointressant trams börjar trailern lossna på allvar. Trots att Liev Schreiber (mest känt som Cotton Weary i Scream-skräpet) är hysteriskt felcastad som Sabretooth, känns Wolvies första egna film som en högintressant actionspruta av schysst mått.

Personligen gillade jag de två första X-men-filmerna skarpt och förhoppningsvis håller sig X-Men Origins: Wolverine på en schysst nivå, istället för att bli hopplöst otittbart kadaverskräp som Spider-Man 3 (ge mig MER skurkar i den filmen tack) och X-Men 3. Visst kommer detaljer att förvanskas och händelser kommer att ändras. Saker kommer att tas bort och sånt vi inte känner igen, kommer att läggas till. Men jag hoppas liksom, ge mig en råsvulstig historia om en snubbe med klor, skägg och ett jävla humör. Ge mig en järv liksom.

Självklart ska man kolla in den nya trailern och den finns att kolla in på Rotten Tomatoes, enjoy liksom.

Uppdatering: Ja just det ja, det var ju F.E.A.R. 2: Project Origin i förra bloggen...

Ge mig en järv!

Arg och skäggig, som en riktig karl

HQ