Svenska

Split Second imponerar stort

Skrivet av Jesper den 11 mars 2009 kl 22:46

Det finns de som hävdar att jag är allt för enkel att behaga, det finns de som hävdar att faktum är den raka motsatsen. Det sägs att sanningen ligger någonstans därimellan, men enligt mig ligger sanningen någonstans där inne i hjärnan där coolhetscentrat huserar. Jag gillar när det går snabbt, det blixtrar, låter jävligt mycket och det bara sprutar färger och effekter på skärmen. I'm simple like that, real simple. Just nu finns det en orsak till extas som höjer sig över allt annat, det är Black Rock Studios nya spel Split Second.

Tänk er en urban version av Mega Race varvat med Burnout Paradise, Flatout och organiserad stadsdekonstruktion i den sanna racingandans ärorika namn. Trots att vi bara fått se tidiga bilder och en förrenderad trailer så har Disney-ägda Black Rock Studios lyckats få mig hysterisk av förväntan.

Vad handlar det om egentligen? Vet inte mycket mer än att man får åka, fort och sabotera, hårt. Det räcker liksom för mig. Jag behöver inte veta mycket mer än så och jag är nöjd för ögonblicket. Det är ljuvligt att se Black Rock Studios få utveckla annat än upprepningar av Moto GP-spelen. Pure var trevligt och Split Second ser ut att bli precis lika underbart. Man ska självklart inte missa den uppenbart förrenderade och verklighets-distanta trailern på härligheten och vart ser man den trailern frågar ni mig då? Ja den ser man självklart på GRTV

Split Second imponerar stort

Split Second, en gigantisk orsak till eufori, från gänget bakom Pure och Moto GP, gilla. Gilla hårt.

HQ