Svenska

Hemligheten bakom Peggle?

Skrivet av Jesper den 20 juli 2009 kl 08:43

Peggle har blivit lite av ett fenomen under de senaste åren och jag har inte riktigt förstått varför. Skjut en kula och se den studsa, jag vet inte om jag fattar ovanligt trögt eller om det är fel på mig, eller på precis alla andra för den delen. Jag har försökt att gilla Peggle men det är något som inte vill fastna, jag har faktiskt gett upp rätt snart och har inte riktigt kunnat finna lyckan och glädjen i det.

Men det känns som att jag saknar något, alla har ju så roligt och det simpla upplägget verkar roa massor i drivor och åter drivor ganska exakt precis hela tiden. Därmed har jag beslutat att ta ett kliv ut i det mörka, okända och lite farliga. Jag ska köpa Peggle och jag ska lägga ner några timmar på det, jag ska försöka gå på djupet och se vad alla Peggle-fans är så roade av. Jag ska göra ett ärligt försök i att finna vad Peggle kan ha att erbjuda mig, jag känner mig lite ensam i min Peggle-aversion...vi får se vad som händer, jag återkommer med en rapport i framtiden.

Hemligheten bakom Peggle?

I rent utbildning och samhällesupplysande syfte ska jag gå loss på Peggle och se om det verkligen är all that and and a bag of chips som alla påstår

HQ