Svenska

Efter dagens Formel 1-lopp

Skrivet av Jesper den 26 juli 2009 kl 18:27

Så var loppet på Hungaroring över för i år och visst bjöd det stundtals god underhållning. Starten var spännande och ända fram tills det var 25 varv kvar var det god underhållning, sedan kunde Hamilton stila ända in i mål på som på den gamla goda tiden, detta efter makalös kräftgång från McLaren hittils i år. Alonso fick dels strul med bränslepumpen och sedan slarvade teamet med höger framdäck, hjulet flög av och så var det med den saken. Rosberg tog en fin fjärdeplats och Kovalainen fick även han en liten framgång med sin femteplats.

Vettel fick även han problem med bilen och Brawn visar vidare att det går trögt för dem, är detta slutet på askungesagan eller bara en tillfällig svacka? Tiden får utvisa. Även om jag är glad att Hamilton vann, tror jag att det inte är en indikation på hur det kommer att se ut resten av året, jag hoppas på mer svängningar men jag är skeptisk till att McLaren har fått allt att funka. Idag fungerade allt perfekt, hur det kommer att se ut på Valencia om en knapp månad kan man dock bara spekulera i, nu vore en bra tid att utföra tester i teamen, men det får man ju inte som sagt. Hoppas bara att resten av säsongen bidrar med mer underhållning än vad mittendelen har gjort hittils.

Efter dagens Formel 1-lopp

Hamilton vann äntligen efter vad som känns som sju svåra år, tveksamt om den goda formen håller i sig dock, bild från AP

HQ