Svenska

Roast på Berns är rent skräp

Skrivet av Jesper den 24 april 2010 kl 00:03

För en tid sedan ondgjorde jag mig å det grövsta på Comedy Fight Club där det var så vansinnigt uppenbart att svenska komiker inte ALLS klarar av improvisationsformatet och därmed gjorde bort sig big style. Comedy Fight Club är verkligen dålig smutskomedi av sämsta sort, eller nej. NÄST sämsta sort. På dumburken just nu rullar Roast på Berns på femman och hujedamig vilket hopplöst program. Om man kan säga att svenska komiker inte klarar av improvisation kan man definitivt säga att de inte ens är i närheten av klara av en roast.

Det är direkt pinsamt, jag känner ett brinnande behov att trä en stor dumstrut på mitt eget huvud för att jag sitter och konsumerar denna form av lorthumor som det faktiskt är. Eller humor och humor, det går det ju inte att kalla det om sanningen ska fram, det är helt enkelt bara lort. Att se svenska komiker som med ett ordentligt manus i handen kan vara hysteriskt roliga, skämma bort sig på detta sätt är bara pinsamt och en skymf mot god humor.

Att roasta Babben var säkert en god idé i någons huvud på ett produktionsmöte någonstans i ett kontor. Ungefär som Top Gear-producenterna trodde det var en god idé att åka bil genom den amerikanska djupa södern med gay/hilary-propaganda och Nascar/country-hat målat på bilarna. Bra idéer på papper behöver inte betyda goda idéer i verkligheten. Att dessutom ha med Petra Mede, Sveriges i särklass sämsta "komiker" i ett TV-program år 2010 känns verkligen som 2/10. Att halva programmet sedan ägnas åt att INTE roasta den som faktiskt ska roastas...huva vad uselt.

Och nog kan man ge fan i att titta, jag vet att jag aldrig mer kommer att kolla på skräpet. Schämmes ta mig...faen!

Roast på Berns är rent skräp

Petra Mede, tråkigast i Sverige

HQ