Svenska

Världsmästarsämst Epic...

Skrivet av Jesper den 23 juli 2010 kl 14:43

Som jag skrev igår så gillar jag Gears-spelen, även om jag kanske inte spelat dem så mycket som jag borde ha gjort under åren, men det finns ju så mycket att spela i dessa tider. Köpte Gears of War 2 för ett bra tag sedan, har kört igenom halva kampanjen men faktiskt inte rört onlinedelen. Tänkte igår att jag skulle ge mig ut på Xbox Live då Epic nu bjuder på 20x XP under ComicCon. Köpte hem All Fronts-paketet, uppdaterade Gears, körde igenom träningsmatcherna för att få tillbaka lite den gamla känslan innan jag begav mig ut och lirade på allvar.

Startade igång matchmakingen och väntade på att finna någon att spela med. Och väntade, och väntade och väntade. Satte igång matchmakingen igen och väntade och väntade och väntade. Sedan kom det en person...som försvann och sådär höll det på. Det kunde gå så långt som att jag väntade en halvtimma oavbrutet och ingen match fick jag spela. Testa att starta om, ingen förbättring. Läste lite på Epics forum och det visar sig att sedan uppdateringen med namn Title Update 6 har sabbat onlinedelen för ganska många människor.

Hittade lite tips för hur man skulle kunna förändra det hela...inget hjälpte. Tydligen ska det gå alldeles utmärkt att joina någon annan på ens vännerlista som spelar online i Gears of War 2, annars ska det vara sämre med det. Kollar man igenom Epics egna forum finner man massor med klagomål på just detta och inte ett ord yppas från Epic. Jag kan själv inte lira online alls och de 800 poäng jag fläskade ut för All Fronts-expansionen känns lagom bortkastade vid det här laget. Det är fullkomligt komplett världsmästarsämst Epic, skärpning.

Världsmästarsämst Epic...

No online for me!

HQ