Svenska

Kvalitet på en helt egen nivå

Skrivet av Jesper den 1 augusti 2010 kl 00:52

Även om jag inte är någon fantast, så gillar jag helt klart plast formad som coola spelkaraktärer. Har en mindre kollektion med sådana som Master Chief, Fortune, Ken och några till. Plast är bra skit, man kan göra det mesta av plast och dessutom få det att se ohemulskt läckert ut. Bra grejer. Dock finns det grejer som mer eller mindre förvandlar andra grejer till fånigheter, en av dessa grejerna som förvandlar allt annat till fånigheterna är samarbetet mellan Valve och Gaming Heads.

Här snackar vi om spelkaraktärer modellerade av allra högsta kvalitet och priset är därefter. Vad sägs om en matig Tank från Left 4 Dead för 325$. Återskapat in i minsta detalj och nästan 40 centimeter hög. Smaskigt, men det finns sådant som smäller betydligt högre. Vad sägs om det faktum att Gaming Head även återskapar Team Fortress 2s Heavy Weapons Guy. När man kollar in bilderna på heavyn är det svårt att inte få stora dåndimpen. Kan bli min eller din för det simpla priser av 229$, välj mellan blå eller röd.

Detaljrikedomen imponerar en hel del och lägg här till det faktum att Valves art direction på Team Fortress 2 är som perfekt för att återskapa som en högkvalitativ figur. Jag blir lätt skakig av åtrå varje gång jag kollar på dessa bilder, men prislappen och den starkt begränsade upplagan avskräcker. Hur som helst är heavyn något helvetiskt överläcker, jag vill ha, men någonstans sätter det uns av rim och reson som återstår i hjärnan stopp. Tyvärr. Faktum kvarstår dock att Gaming Heads Heavy är dödligt skitcool, ge mig nu.

Kvalitet på en helt egen nivå

Entire team is babies!

HQ