Svenska

Jag saknar Capcom vs SNK 2

Skrivet av Jesper den 4 augusti 2010 kl 19:37

Min gamla hederliga Xbox har gått sönder och varit trasig ungefär två år och i och med att jag inte har tagit mig för att inhandla en bättre begagnad står jag med ett mindre problem, det faktum att ett av mina favorit-spel inte är bakåtkompatibla. Jag pratar om Capcom vs SNK 2, en av mina absoluta prygelfavoriter genom tiderna. Jag och en polare brukade spendera en hel del tid med att smiska varandra till döds i Capcoms briljanta crossover-fest. Men nu när min Xbox har säckat ihop och Microsoft har sagt upp arbetet med att göra fler Xbox-spel bakåtkompatibla, sitter jag här utan min favoritfighting.

Personligen hoppas jag innerligt att Capcom tar sig i kragen och släpper CvS2 för nedladdning till Playstation 3 och Xbox 360 inom en snar framtid, eller att Microsoft kanske till och med lanserar en tjänst där man får betala en slant för att få bakåtkompatibla spel på Xbox 360. Personligen skulle jag kunna tänka mig att betala ungefär en hundring för att kunna spela vissa spel på min 360, CvS2, Rallisport Challenge 2, Kung Fu Chaos, Nightmare Before Christmas och en handfull till. Visst förstår jag att det är en marginalprodukt som egentligen ganska få använder, men visst borde det kunna vara värt det i slutändan för konsol-tillverkarna?

Vi har heller inte sett något om Sonys beryktade tjänst där de skulle erbjuda samtliga Playstation 2-spel för nedladdning till Playstation 3. Så jag står här, med en trasig DVD-drive till min Xbox och ett exemplar av Capcom vs Snk 2 som jag inte kan spela för ögonblicket. Antar att jag får försöka fixa min maskin, eller inhandla en bättre begagnad.

Jag saknar Capcom vs SNK 2

Briljant cross-over-smisk på hög nivå, snälla Capcom, ge oss detta igen

HQ