Svenska

Förbannade flygsvin

Skrivet av Jesper den 6 augusti 2010 kl 11:14

Visst är det förbannat typiskt att varje gång man spelar ett schysst spel, så ska det ha en av spelvärldens absolut värsta företeelser inbakade. Jag pratar såklart om den flygande fienden som jämt och ständigt gör livet surt för dig och mig. Det spelar ingen roll om det så är Lakitu som droppar spikpaddor från sitt moln eller drönarrobotar i Mass Effect, de är en styggelse utan dess like.

Jag har ett humör som ganska lätt kan vända från glatt till helvetiskt hett och det finns få saker som får mig att vända så snabbt i humöret som när jag behöver flacka runt skärmen med mitt sikte, gärna i över 9000 kilometer i timman i jakten på två stycken ilsnabba flygande fiender, gärna kanske lika stora som ett knappnålshuvud. Svettig, arg, uppretad till max och med en blodåder i pannan som rycker fram och tillbaka likt en metronom-nål, vet jag att jag helst av allt skulle klappa till en del speldesigners med en brödrost gjord armeringsjärn.

Den flygande fienden är en av mina största pet peeves och en ständigt källa till irritation. En sådan grej som kan förstöra en hel förmiddag, jag stör mig något enormt, vad stör du dig på?

Förbannade flygsvin

Lakitu, en av de första riktigt störiga flygfienderna

HQ