Svenska

Billy Mitchell ny rekordinnehavare

Skrivet av Jesper den 8 augusti 2010 kl 21:42

Det är väl ganska få gamers som inte har sett King of Kong vid det här laget och därmed är man medveten om vem Billy Mitchell är. Såsbaronen som länge, länge hade rekordet på Donkey Kong. Som bekant har det ju varit lite kontroverser involverande honom och de som önskat utmana honom. Som man tydligt kunde se i King of Kong är Billy Mitchell inte bara en lysande arkad-gamer, han är dessutom ett fullfjädrat ärkesvin av episka proportioner. Lägg här till ett modesinne och en hårman som inte riktigt är av denna värld och man har en karl som minsann inte går av för hackor.

Vid ett event i helgen har dock Billy Mitchell slagit det tidigare världsrekordet i Donkey Kong. Det tidigare rekordet låg på 1 061700 poäng och när han själv nådde 1 062800 så slutade han helt enkelt att spela. Som kommentar till det sade han enligt uppgift följande:

"Some say I'm being cocky. Some say I'm being lazy. I say, I'm being Billy Mitchell."

Personligen finner jag det rätt trist att denna hemska, hemska karl än en gång får inneha rekordet, speciellt med tanke på vilket osympatiskt arsel han hela tiden framställer sig själv som. Han kan i min mening dra något gammalt över sig.

Billy Mitchell ny rekordinnehavare

Billy Mitchell, modelejon, stilguru, såsbaron och än en gång Donkey Kong-mästare

HQ