Svenska

Flash-fredag del fyra

Skrivet av Jesper den 10 december 2010 kl 15:00

Livet som tomte är säkerligen ganska tufft. Drösvis med osnutna ungar som kräver perversa mängder dyra prylar utan att de blir ett dugg trevligare för det. Att tomten inte har gått all out full frontal fucking postal för länge sedan, det är ett smärre under. Men nu får det vara nog, i dagens flashfredag tar du rollen som tomte som helt enkelt ska slå tillbaka mot etablisemanget och rasera deras perfekta idyll, bokstavligen.

Du befinner dig uppe på ett berg och här ska du slunga ner stenbumblingar för sluttningen, få dem att träffa saker på vägen ner för att slutligen orsaka så mycket skada som det bara är möjligt när storstenen når botten och staden där nere. Du väljer från vilken plats du ska häva ner stenen och på resan ner har du viss kontroll över det grå aset och här gäller det att du mosar så mycket som det bara går för att få sköna poäng, målet är att förstöra en viss procent av staden och gör du det då får du känna renarnas vrede, besegra dessa och du är vidare till nästa bana där du gör samma sak.

Schysst, klassisk pixelgrafik och ett par sköna garv är det som bjuds på i Mountain Maniac Xmas. Just julspelet är en nyversion av det klassiska Mountain Maniac som går ut på samma sak, fast utan jultemat. Så greppa hammaren och sprid lite julkaos (eller standardkaos) med ett medelstort stenblock, det är dagens tips i flashfredag.

Flash-fredag del fyra

Alla snälla barn får gråsten i julklapp

HQ