Svenska

Humble Bundle återvänder

Skrivet av Jesper den 12 april 2011 kl 21:29

Än en gång har Humble Bundle-teamet krafsat ihop en samling spel som de nu erbjuder DRM-fritt. Det fina är att det är du själv som bestämmer priset. Betala fem dollar, tio dollar, tiotusen dollar, hur lite eller hur mycket du så önskar. Denna gång är det företaget Frozenbyte som helt och hållet står för spelen och det vankas Trine, Shadowgrounds i två versioner samt det än outgivna Splot samt ofärdiga prototypen Jack Claw.

Hela härligheten finns på Humble Bundles hemsida och du kan spela Trine och de båda Shadowgrounds-spelen på PC, Mac och Linux medan Jack Claw som endast är en ofärdig prototyp istället kommer med källkoden då det endast kan spelas på PC. Splot kommer antagligen det också att kunna spelas på alla tre format. Eller så kan du lösa in koden du får på Steam, Desure eller Onlive (gäller endast Trine).

Återigen är Humble Bundle ett härligt initiativ från indie-utvecklarna och det faktum att vi får spel utan DRM och dessutom får betala valfritt pris är såklart otroligt lockande. Bara under tiden jag har skrivit denna blogg har det sålts 1000 bundles. Det gör mig glad. Du kan spana in en schysst trailer här. Vilka indie-spel skulle du vilja se i en framtida Humble Bundle?

Humble Bundle återvänder

Lost Vikings-influerade Trine är ett riktigt kungspel, får inte missas

HQ