Svenska

Jag har hittat hem igen

Skrivet av Jesper den 4 maj 2011 kl 22:28

Ofta när jag spelar spel för egen del, privat, blir jag för en kort tid störtförälskad och nöter det till vansinne tills jag blir äcklad och spyfärdig av att endast se asken till detta spel. Call of Duty-spelen är sådana för mig, jag rådiggar de två Modern Warfare-spelen och Black Ops likaså. Trots att jag är fullkomligt överjävligt dödsvärdelös på att lira online njuter jag i stora drag. För att ha en K/D-ratio på 0.85 är jag faktiskt orimligt förtjust i Black Ops och dess föregångare online. För även om jag är dålig, är det oftast underhållande. Även om jag sitter och suckar och utstöter min besvikelse och frustration när en äcklig höftskjutare fyller mig med stekhett dödsbly, är det faktiskt roligt. Konstigt nog.

De första veckorna åt, sov och levde jag Black Ops online. Jag tycker att online-delen bygger vidare på ett fantastiskt underhållande upplägg, fullproppat med valmöjligheter. Detta medan man samtidigt kan spela nedskalade spelsätt utan något överflödigt finlir såsom vapen-modifikationer och killstreak-bonusar. Men sedan tog smekmånaden slut, jag tröttnade, helt sjukt hårt. Jag kunde liksom inte gå förbi min Xbox 360 med Black Ops isatt utan att vilja spotta på maskinen. Jag ville kasta ut hela helvetet genom fönstret, ut på gården där fåglar och andra kreatur skulle kunna roa sig med eländet bäst de önskar.

Jag lånade ut Black Ops till en kompis och i tre månader jag inte alls saknat det, jag har det bättre utan Black Ops. Eller har jag det? Tillfällen då jag är riktigt irriterad och bara vill avlossa en 45 skott från en Galil i någons ansikte, då har jag saknat Black Ops. Förra helgen fick jag tillbaka Black Ops och det gick inte att hejda sig. Jag hade införskaffat det första banpaketet och vips hade jag tre nya härliga banor (och en riktigt urusel, Kowloon) att njuta av. Och njuter gör jag, trots att jag fortfarande är ganska kass, ena matchen kan jag ha ett snitt på 2.50, för att i nästa riva av en härlig 0.17.

Jag låser upp mer och mer vapen och nu har jag börjat experimentera lite dessutom. Att ränna runt med en tystad SPAS-12 är oroväckande effektivt och Spectre är helt klart ett nytt favoritvapen. Jag spelar inte längre 100% automatkarbiner, jag varierar mig betydligt mer och jag har betydligt roligare. Nu har ju dessutom ett splitter nytt banpaket anlänt, mer att njuta av. Vilka spel hatälskar du?

Jag har hittat hem igen

Älskade helvetes jävla skitspelsfaaaaaantastiska skapelse, någon är på väg att möta Elvis

HQ