Svenska

Favoriter i april

Skrivet av Jesper den 29 mars 2012 kl 18:44

Jag gillar att ha rätt, vilket jag mer eller mindre har precis hela tiden, samtliga timmar på dygnet, samtliga dagar på året. Det finns enstaka fel som kan uppstå ibland, men jag är mer eller mindre felfri när det gäller att ha rätt. Det är imponerande, där måste jag få slå mig för bröstet, helt klart. Men nu ska vi ju inte prata om hur fantastisk jag är och hur bra jag är på precis allt (obs: kan innehålla lögn), istället ska jag prata lite om spel och förväntningar.

I slutet av förra månaden ställde jag en fråga på Twitter och frågade mina följare vad de mest såg fram emot i spelväg under Mars månad. Svaren var många och det varierade en hel del, personligen hade jag Sine Mora som min absoluta förhandsfavorit inför den kommande månaden. Det visade sig slå ganska bra in då jag som bekant har recenserat Sine Mora och jag älskar det verkligen. Nu tänkte jag dels kolla vad ni ser mest fram emot under April månad.

Det kommer ett par riktiga godingar nästa månad. Eller vad sägs om Devil May Cry-samlingen, Fez, äntligen!, Witcher 2 på Xbox 360, Trials Evolution och en massa annat. Men om sanningen ska fram är det inget av detta som lockar mig mest, även om jag säkerligen lär införskaffa rubbet. Istället är det något så udda som ett finskt PC-spel som jag hoppas mest på.

Indie-liret Legend of Grimrock är överlägset på min hype-mätare just nu. Jag har förhandsbokat det på GOG.com och jag ser fram emot att få kämpa mig igenom grottor i stenskönt Eye of the Beholder-upplägg. Blotta tanken på detta får mig att svettas och fnittra av lycka. Trots att insekter är det äckligaste som finns i det kända universum, längtar jag till att få träffa dom i en lätt fuktig och grönmöglig stenkorridor. Bara för att elda upp dom med äkta trollhattseld.

Frågan är vad du ser mest fram emot av spelsläppen i april?

Favoriter i april

Klä dig i särk och kedjor, odla skägg, lev på mögel och döda saker med slöa metallstycken du hittat på ett okänt stengolv. Kan det bli mycket bättre än så för en gammal Eye of the Beholder-fanatiker?

HQ