Svenska
Världens sämsta reklam?

Världens sämsta reklam?

Skrivet av Jesper den 25 juni 2007 kl 23:52

Jag gillar att kolla på MotoGP. Racingtok som man är är kungaklassen på två hjul självklart ett måste. Att det dessutom är ungefär lika många platsbyten under ett MotoGP-lopp som ett NASCAR-lopp gör det hela ännu roligare.

Något som dock inte är roligt är reklampauserna under och mellan loppen. Reklampauser är ju oftast något av ren ondo, men i detta fallet är det nära nog döden. Konceptet är enkelt, bonngrabben från Kentucky, USA - Nicky Hayden vann hela rasket förra året. Han åkte snabbt och jämt och blev till sist vinnare.

För att fira detta ville däcktillverkaren Michellin ha med honom i reklamen för sitt nya däck. Så...världsmästare i MotoGP, en av världens största däcktillverkare, och ett helt nytt däck för motorcyklar. Det kan väl bara sluta i läckra bilder på Haydens Repsol-Honda när den förvandlar en racingbana till smågrus? Nejdå, Nicky Hayden förses med världens sämsta monolog och han tvingas tvätta och skrubba en diskbänk bestående av vitt kakel.

Vi vet ju alla hur ofta man kör motorcykel i 250 knyck på en diskbänk liksom. Snacka om skämmes...uscha! Beskåda schabraket själva vetja. :)

HQ