Svenska

Jag skrattar sönder mig!

Skrivet av Jesper den 8 oktober 2007 kl 22:55

Japp, jag skrattar så mycket att skallen håller på att lossna. Eller nja...skrattar är en relativ term. Tack vare mitt halsslem som nu sitter som en massiv propp av disktrasor i halsen och förhindrar all form av mänsklig kommunikation. Men inombords skrattar jag så mycket att mina inre organ sväller upp och vill explodera. Utombords låter jag som en katt som väser upp en matig hårboll.

Men nog om mig och mina defekter, vad är det som är så förbannat kul? Jodu, det är ett nytt spel som kommer på Xbox Live Arcade denna vecka. Det rör sig om ett spel som tydligen ska vara gratis att ladda ner helt och hållet, och detta tack vare att Toyota redan har betalat för hela rasket.

Det rör sig om ett spel där man rattar runt i en Toyota Yaris, en bil som utstrålar lika mycket häftighet som Magnus Härenstam utstrålar rå sexuell energi. När det nu handlar om en bil som finns i verkligheten, tycker man ju att Toyota och utvecklaren Backbone skulle förankrat spelet i något som i alla fall kan likna verkligheten...men ICKE! Nix, nej, inte alls på något vis.

Detta spel, verkar gå ut på att man ska åka runt i sin Toyota Yaris med en robotarm som sticker fram ur motorhuven och med den...ska man säkert göra något. Spelet verkar utspela sig i vad som ser ut som en...tja...blandning mellan Halo-ringen utan grönska och en metallisk sjukhuskorridor. Intressant miljö.

Spelet innehåller dessutom brödröstar med ben, och med bröd som händer. Gigantiska svarta hundar med spikhalsband, stora röda planeter, spelhistoriens sämsta flammor, färgen grå i 200 olika nyanser, gigantiska jättetjocka sumofetton på minimotorcyklar och mycket, mycket annat.

Speldesignen från helvetet, blandat med massivt intag av psykedeliska droger och en gnutta vansinne verkar vara receptet för detta spel. Jag kan bara inte sluta skratta (eller...ja...) åt hur extremthemskt det ser ut. Kolla själva och beskåda vad som torde vara några av årets mest skrattframkallade bilder. Undrar om den där robotarmen är extrautrustning?

Jag skrattar sönder mig!

Designat av upphovsmän med grava hjärnskador? Mycket troligt

HQ