Svenska

Unreal Tournament 3-demot imponerar

Skrivet av Jesper den 14 oktober 2007 kl 18:20

Bilderna vi har sett har ju varit så vansinnigt överdrivet porrläckra att det bränner till i hjärnan. Men som alltid vet vi ju att de bilder vi ser från ett spel, speciellt ett år eller två innan lansering, tenderar att vara sanning med modifikation. Dessa bilder ska med andra ord tas med en nypa salt. Men i helgen kom nu äntligen ett mastigt demo till Unreal Tournament 3, och jag laddade förväntansfullt ner hela rasket för att se hur hemskt, överdrivet supermegatastiskt överfult det skulle de ut på min dator som är lite drygt två och ett halvt år gammal.

Ett par inställningar senare och jag avnjöt fartfylld dödsmatch mot bottar (tack vare ett hopplöst uselt profilsystem - jag blev extremt arg) i läckra miljöer. Jag har inga problem att ställa in alla detaljer på max för vad min dator kan hantera, och upplösningen är fullt godkända 1280x960. Skärmen fladdrar på mellan 20 och 40 bilder i sekunden, och grafiskt är det visserligen inte i klass med bilderna vi har sett, men för att vara min dator är jag helt klart imponerad av resultatet.

Teknikfasan har alltså även denna gång varit snäll mot mig, och nu kan jag med lugn längta efter att få spendera mer tid med Epics senaste dödsskjutare.

Unreal Tournament 3-demot imponerar

Banan Shangri-La i all sin prakt. Demot körs på en 3Ghz AMD Atholn 64 med Windows XP, 1 GB RAM och ett Geforce 7950GT 256MB. Snyggt, snabbt och snällt mot systemet gör detta till en högst lovande masslakt

HQ