Svenska
Det sura kärringköttet

Det sura kärringköttet

Skrivet av Jesper den 13 december 2007 kl 21:22

Jag vet inte hur jag bär mig åt, men det är något skumt med min kropp igen, vilket är en förklaring till varför det har varit lite tomt med hemska bloggar de senaste dagarna. Av någon anledning har jag drabbats av våldsam yrsel, illamående och annat härligt. Något som får mig att fundera på om jag kanske kanske kan vinna titeln som "Årets Kompost-kropp 2007", man kan ju sannerligen hoppas.

Vad gör man då när man har en kropp av kompost? Ingenting, man ligger, och förmultnar. Medan det visserligen har blivit bättre, är det en smula oroväckande då jag har varit ifrån jobbet i två dagar, något som lätt får mig att bli hispig, uttråkad och generellt arg.

Ett steg i friskhetsprocessen är att jag funderar på att byta kropp med Pontus Gårdinger, dock ska jag behålla mitt egna, vackra huvud. Därmed får han testa på att vara en förmultnande tant. Nu kanske du tänker "Varför Pontus Gårdinger", och visst är det rättvis fråga. Svaret är ju självklart, Peter Harrysson är ju tjock, och många andra människor använder ju sina kroppar på ett eller annat sätt. Jag måste bara fånga honom först.

HQ