Svenska

Feberdrömmar

Skrivet av Jesper den 15 januari 2008 kl 19:18

Såja, nu har den eländiga tantkonstruktionen bannlyst vad det nu var som äntrade och förvekade min kropp, och jag är på fötterna igen. Detta efter att ha vänt nästan helt på dygnet och sovit i extrema mängder. Men all jävelskap har ju en ände, ja förutom skatteinbetalningar då. Att man kan drömma konstigt normalt sett är väl ingen nyhet, men när man har ett par graders mastig feber tenderar det ju att bli än värre. Något jag upplevde i förra veckan.

Dan Akroyd har väl varit med i någon form av film där de skulle tävla med en miljövänlig bil. Solkraft, skolor som tävlar mot varandra...något i den stilen. Hemsk film. Jag hade en dröm där handlingen var liknande. Det var ett race med hemmabyggda fordon, och de skulle drivas alternativt såhär i miljöhysteri-tider. Just drivandet var vårt stora problem, hur skulle fordon gå framåt, och helst, hur skulle det ske relativt kvickt?

Då kommer Love Bolin (!) med världens bästa lösning. Man monterar upp ett gigantiskt förstoringsglas och låter solen skina ner i en stor skål. Varför? Svaret är väl ändå självklart, det bildas ju då en orange, trögflytande sörja som passar sig utmärkt som bränsle till ett fordon. Sagt och gjort, Love monterade hela rasket och visst skapades det orange sörja. Han är allt bra att ha den där Love liksom.

Feberdrömmar

Denna bild kan man få om man googlar på "extremt konstigt", jag tyckte liksom att det passade

HQ