Svenska
Blog

"I wanna gangsta bitch..."

Skrivet av Jonas den 22 december 2009 kl 19:10

Fy sjutton vad ljuvligt det var att skriva dagens, för mig, största nyhet. Saints Row 3 ska alltså visas på nästa års E3-mässa, och inte nog med det. Volition avstår helt från att följa i Niko Bellics fotspår och kommer istället bjussa på ännu mer vansinne och tokerier. Vilket ju är exakt vad jag gillar med Saints Row (utan att för den sakens skulle vilja göra ned Grand Theft Auto IV).

Hela vansinnescirkusen i Saints Row-spelen är helt enkelt väldigt tilltalande. Humorn är sjuk och respektlös, ofta under bältet och smaklöst befriad från all finess. Men man skapar allt själv, storyn är ytterst sekundär och tydligt indelad i banor så man alltid vet vad som ska göras härnäst. Man kan välja exakt vilket gäng man vill ta itu med och när, och rätt vad det är kommer patrasket för att ta över mina domäner i det hårt prövade Stilwater.

En rimlig gissning är att Volition kommer bygga vidare på sin egna grafikmotor från Red Faction: Guerrilla och att man därmed denna gång inte bara kommer att bildligt talat kunna köra sönder stan, utan även bokstavligt. Verkligen riva hela haket. Och det till tonerna av Apaches Gangsta Bitch.

Saints Row på E3 2010 alltså. Jag längtar.

"I wanna gangsta bitch..."

Tera Patrick gästspelade i Saints Row 2, räkna med ännu mer osmakligheter och billiga försäljningsknep lagom till trean.

HQ