Svenska
Blog

"När kommer Elder Scrolls V?"

Skrivet av Jonas den 6 augusti 2010 kl 02:39

Gamereactors läsare älskar rollspel. Intresset för spel som Dragon Age, Mass Effect, Fallout och Fable är skyhögt, men inget kommer ens i närheten av Elder Scrolls. Vi får ledigt ett brev om dagen från någon läsare som inte orkar söka i brevdatabasen och inse att vi besvarat frågan(som vi inte har något svar på) hur många gånger som helst i säkert tre års tid nu.

Jag vet fortfarande inte när Elder Scrolls V släpps, och jag längtar precis lika mycket som ni gör. Men lugn bara, det finns faktiskt riktigt fin lindring på suktandet, och det alldeles runt hörnet.

Den 8:e oktober kommer nämligen uppföljaren till Elder Scrolls-utmanaren Two Worlds. Ett spel som är nästan läskigt förbisett. Visst, det hade sina skönhetsfel, men för den som kunde se förbi dem väntade ett helt magiskt äventyr.

Och nu kommer det fina, till Two Worlds II verkar utvecklarna ha fått både budgeten och tiden för att göra något riktigt bra. Vi snackar perverst stora världar, löjligt mycket att göra, bra inställningsmöjligheter och faktiskt även riktigt skaplig grafik.

Dessutom får både PC, Playstation 3 och Xbox 360 vara med och leka. Endast Wii-ägarna blir snuvade på härligheten som säkerligen kommer kunna lindra (eller ökar det snarare på... hmmm) Elder Scrolls-längtan under ett har hundra fantasyfyllda timmar.

"När kommer Elder Scrolls V?"

Two Worlds II. Förhandsbokat och klart.

HQ