Svenska
Blog

Imorgon bär det av...

Skrivet av Jonas den 26 januari 2011 kl 20:42

Just hemkommen från Gamereactor-redaktionen där vi hårdkorrat och finslipat de sista detaljerna inför Gamereactor #82 som faktiskt ser ut att bli ett fantastisk bra nummer. Igen, om jag får lov att säga det själv. Lägstanivån är mycket hög på den här redaktionen. Men nu ska det packas.

Varför? Jo, för att 06 imorgon bitti bär det av till staterna, New York för att vara mer exakt. En inte helt okänd håla med drygt 18 miljoner invånare, som jag av någon outgrundlig anledning aldrig har gjort ett ordentligt besök i, bara fjamsat omkring i utkanterna. Kanske är det min kärlek till västkusten, i synnerhet Los Angeles och Seattle som gjort att det aldrig liksom blivit att jag kommit iväg.

Orsaken till resan kan jag inte säga så mycket om, däremot får jag såklart tala om att jag siktar på att besöka Lombardis Pizza som alltid brukar få topplaceringar när världens bästa pizzerier ska rankas. Ett litet oansenligt ställe i Little Italy som fått de mest kräsna matskribenter att bara strössla lovord över stället. Spannend (som Daniel Steinholtzenübermann hade sagt)!

Dessutom siktar jag på att shoppa. Senaste flugan i USA just nu är pyjamasjeans. Lika befängt som det låter men en grotesk storsäljare, kolla deras hemsida. Karlstorlekar finns inte ännu, men både flickvän plus diverse dambekanta ska givetvis få ett ex. Sedan ska ett rejält förråd av beef jerky inhandlas, liksom kopiösa mängder Twizzlers, några roliga läskedrycker (inte minst kalkonläsk) samt andra prylar jag bara måste äga. Samt kläder, spel och... Äh, bäst att packa med en extra väska direkt.

På återseende, kommer blogga från New York. Är tillbaka tidigt nästa vecka igen.

Imorgon bär det av...

Bild tagen av okänd fotograf alldeles i närheten av mitt hotell.

HQ