Svenska
Blog

När jag inte trodde det kunde bli värre!

Skrivet av Jonas den 13 september 2011 kl 13:59

Man ska inte döma ut grejer på förhand, verkligen inte. Det är helt enkelt inte särskilt seriöst att inte ge saker chansen, man kan ju faktiskt bli positivt överraskad. Men ärligt talat, 3DS Expansion Slide Pad... Det ser helt enkelt inte klockt ut, inte ens nästan.

Nintendo 3DS är inte ens ett halvår gammal, nu ångrar Nintendo sin konstruktion så till den milda grad att man släpper en expansionsgrej med extra analogspak i jumbostorlek. Inte nog med att enheten blir betydligt mycket större och mindre bekväm/portabel, man tycker även det är rimligt att avkräva att den ska använda AAA-batterier.

Ska du på bästa sätt spela stora kommande Nintendo 3DS-titlar som Resident Evil: Revelations, Metal Gear Solid 3: Snake Eater 3D, Ace Combat: Cross Rumble eller Kingdom Hearts 3D bör du se till att göra dig beredd på att behöva Nintendo 3DS, det enorma tillbehöret, laddare till Nintendo 3DS och en trave extra batterier. Ja, förutom möjligen även hörlurar samt såklart spelet.

Det här luktar desperation, och det är nog ingen som i dagsläget tvivlar på att det kommer att släppas en Nintendo 3DS med den extra analogspaken inbyggd inom en inte alltför avlägsen framtid. Något Nintendo dock såklart inte gärna visar ännu eftersom man först vill tömma Nintendo 3DS-lagren.

Efter en extremt trög start för enheten, efter få tunga Nintendo-titlar och efter en panikprissänkning - så mer eller mindre säger Nintendo nu alltså att man är missnöjda med designen på sin egen nya enhet. Där här är en av de mest ogenomtänkta produkterna jag sett på marknaden på mycket länge från ett stort konsolföretag. Man får gå tillbaka till Segas schabblande med Mega-CD, 32X, Jupiter, Saturn och liknande för att ens hitta en motsvarighet, och det är sannerligen ingen komplimang.

När jag inte trodde det kunde bli värre!

Är mållös.

HQ