Svenska
Blog

Ett litet jultips

Skrivet av Jonas den 27 december 2011 kl 02:21

Jag vet, jag borde veta bättre än att sitta småfynda på Steam när det fortfarande finns ett till synes oändligt antal uppdrag kvar att göra i Skyrim, när jag fortfarande inte hittat alla hemligheter i Sonic Generations och när Witcher 2 inte ens är påbörjat (plus ett tiotal andra spel som väntar).

Kan inte låta bli dock i den vansinniga rean som pågår. Ett av guldkornen jag bestämde mig för att köpa är Audiosurf. Ett spel där Rez möter DJ Hero och Wipeout varpå ljuv kärlek uppstår.

Nu kan jag inte sluta. Bara en gång till. Man väljer själv musik att spela till och för min egen del känns Instant Remedys C64-remixer som klockren musik för ändamålet. Audiosurf förvandlar nämligen ens favoriter till slingrande banor med föremål att plocka i höga hastigheter medan man som i trance blint fortsätter spela.

Testa vettja och knussla inte med varken bas eller volym. För några fjuttiga tior blir denna ljuva indietitel din (halva priset till den 2 januari)! För mig har det gjort en bra jul ännu bättre...

Ett litet jultips


Klicka på bilden för fullstor version. Varning dock, Audiosurf är extremt vanebildande.

HQ