Svenska
Blog

En kennel Halo 4-pudlar

Skrivet av Jonas den 11 april 2012 kl 01:49

Uppgifterna från Game Informers majnummer om hur 343 Industries tänkt förändra Halo-serien med Halo 4 föll inte i god jord varken hos spelmedia eller på spelforum runt om i världen. Tvärtom har många varit rasande. Men under de senaste dagarna har självaste 343 Industries-bossen Frank O'Connor sagt att det kanske inte är så illa som det verkar och att all information som bland annat Gamereactor delgett inte längre nödvändigtvis behöver vara korrekt då en del ändrats sedan besöket.

För mig och många andra låter det som som pudlar som oftast levererats på forumet Neogaf där åtskilliga av 343 Industries hänger, inte minst Frank O'Connor. Att man avfärdar uppgifterna som missförstånd, kallar andra felaktiga uppfattningar och tillägger att en del ändrats efter besöket borde rimligen tyda på att 343 Industries inte tycker att tidningen gjort ett fullgott jobb.

Ja... alternativt... att man faktiskt valt att backa ett steg från flera av grejerna som ju faktiskt inte tycks ha varit sådär fiffiga utan anpassade för Call of Duty-fansen, fast utan att öppet vilja medge det.

Vi får vänta och höra 343 Industries podcast inom en snar framtid där man utlovat att berätta mer. Men jag är övertygad om att 343 Industries och Microsoft räknat med ett segertåg av hype för Halo 4 efter Game Informers lavin av information.

När man istället fick det rakt motsatta och antihype har man förmodligen släckt en del bränder och lyssnat till spelarna redan innan man hunnit gå vidare med vissa av planerna.

En kennel Halo 4-pudlar

Gott om Halo 4-dementier på forumet Neogaf från 343 Industries får mig att återfå en del av tron på spelet.

HQ