Svenska
Blog

Önska med Playstation #2

Skrivet av Jonas den 10 maj 2012 kl 01:31

Det gick oväntat många bloggar innan den andra och avslutande delen av min önskelista över figurer jag vill se i Playstation All-Stars Battle Royale (ni har väl läst del 1?), denna gång med inriktning på tredjepartsfigurer. Precis som i den första delen har jag försökt plocka lite mer oväntade kämpar och inte sådana som Solid Snake (garanterat med) eller Crash Bandicoot (helt given). Annars vore det ju ingen önskelista. Nu kör vi!

3. Abe (Oddworld: Abe's Oddysee, 1997) - Länge var Playstation helt synonymt med Oddworld-serien och många såg gamle Abe som en typisk Playstation-figur. Ett spel som Playstation All-Stars Battle Royale skulle vara perfekt för hans comeback där han kan få mumla, säga roliga saker, fjärta och utöva sina ockulta grejer och bara dänga allihopa som det lilla gröna charmtroll han faktiskt är.

2. Ryo Hazuki (Shenmue, 1999) - Efter att ha behandlat Ryo "Have you seen any sailors around here" Hazuki styvmoderligt i ett decennium har Sega börjat lätta på regelverket lite. Därför har vi fått se Ryo bland annat som gaffeltruckschaffis i Sonic & Sega All-Stars Racing. Men medan Ryo visserligen var en hejare på just gaffeltruck så är det ju som kampsportare vi minns honom, och det hoppas jag Sega och Sony låter oss återuppleva.

1. Big Daddy (Bioshock, 2007) - Bioshock är väl egentligen mer av en Xbox 360-serie sett till hur försäljningen har sett ut. Men då är det väl bara att se till att ändra på det genom att peta in världens förmodligen coolaste fiende, Big Daddy. Jag skulle älska att spela med denna bestarnas best och vråla så blodet isar sig i mina motståndares ådror medan borren går varm och gör proceduren kort med allt som råkar komma i vägen. Fixa, tack!

Önska med Playstation #2

Vilka tredjepartsfigurer vill du se i Playstation All-Stars Battle Royale?

HQ