Svenska
Blog

Mer Gears of War på E3

Skrivet av Jonas den 31 maj 2012 kl 19:33

Omslaget till nya numret av Game Informer har nyligen dykt upp på nätet, och att döma utifrån det så verkar det som att Microsoft har en Gears of War-överraskning på gång till E3.

Något som väcker flera frågor. Det är knappast Epics ordinarie team som utvecklat på ett enda år, och det är knappast något Gears of War 4 (en titel man säkert vill spara till nästa generation).

Cliffy B har sagt att det planerade Kinect-spelet med Gears of War, det så kallade Excile, är nedlagt - och jag tror honom. Så förmodligen är detta något helt annat, jag gissar på en prequel med ny utvecklare. Sannolikt People Can Fly (Bulletstorm-gänget).

Därmed lär det bli en hel del förändringar i spelbarheten, vilket förmodligen är nödvändigt. Del 3 blev visserligen en stor hit, men har inte gett serien någon tillväxt utan den tickar på med mellan 5-6 miljoner sålda spel per del.

Oavsett så ska det bli spännande att se vad det är för ett Gears of War som ska visas. Jag älskar framför allt Horde-läget och tycker kampanjerna har varit riktigt bra hittills. Det tyder även på att det fortfarande finns en hel del blytunga överraskningar kvar till E3, oavsett vilken konsol man helst spelar på.

Mer Gears of War på E3

Det blir mer Gears of War till Xbox 360.

HQ