Svenska
Blog

Jag och Colbert - varje natt

Skrivet av Jonas den 20 juli 2012 kl 02:12

De flesta av oss har väl våra nattliga ritualer, vare sig det handlar om att somna med Nintendo 3DS, kolla på TV eller läsa ikapp sig på Twitter. För mig egen del är det Stephen Colbert och hans Colbert Report som gäller.

Hade svårt för den i början innan jag insåg att det är humor som skräddarsydd för just mig med ironi, mer ironi och mest ironi samt de mest sanslösa intervjuerna som står att finna. Sedan hjälper det såklart att Colbert själv lyckas med bedrifterna att anta utmaningar och och hitta på projekt som ingen människa ens i sin fantasi kunde komma att tänka på.

Som härom veckan när han prompt skulle ta över det svenska officiella Twitter-kontot, eller månaderna innan när han på allvar gjorde hyfsat ifrån sig i det republikanska primärvalet eller alla vansinniga turer med hans nya barnbok "I Am a Pole (And So Can You!)" där han bland annat lyckats få bokmanuskriptet plus en Bud Light-flaska utställd på anrika Rosenbach Museum bredvid originalmanuskriptet till Odysseus.

...och med det sagt så säger jag god natt. För det är återigen dags att bänka sig framför Colbert Report. Annars blir det ingen riktig natt!

Jag och Colbert - varje natt

Politisk satir precis som jag vill ha den.

HQ