Svenska
Blog

Vilken konferens Sony

Skrivet av Jonas den 14 augusti 2012 kl 20:38

Har just kikat klart Sonys presskonferens på Gamescom. Medan Microsoft självgott tickar på och tjänar pengar och medan Nintendo aldrig ens velat vara med på mässan - så har Sony gett järnet.

Man brassade på med massor av heta PS Vita-spel, däribland ett nytt Killzone. Det gneds in hur man säkrat exklsuivt material i spel som Assassin's Creed III, utannonserades spännande spel som Until Dawn och Media Molecule utannonserade äntligen sitt första nya spel sedan Little Big Planet, nämligen Tearaway.

Mellan det här hade man även bra tjänster att bjucka på som det faktum att den som köper exempelvis nya Ratchet eller Sly får spelet till både PS Vita och Playstation 3, smarta Playstation Plus-grejer samt att man visade hur PS Vita kan bli en riktig Wii U-utmanare.

Minus att man återigen dammade av sagokonceptet från E3 (fel val av tillfälle och målgrupp) var det rakt igenom en höjdarpresskonferens. Jag skulle vilja säga bättre än allt som visades på E3 och jag hoppas det även sätter press på de lite självgoda Microsoft och Nintendo.

Vilken konferens Sony

Tearaway, kärlek från Media Molecule.

HQ