Svenska
Blog
Ändrade planer - igen

Ändrade planer - igen

Skrivet av Jonas den 12 maj 2006 kl 07:34

Såhär på kvällen efter mässan är det alltid massa fester inplanerade, eller åtminstone att man ska träffa lite kollegor och bara ha kul. Igår var vi exempelvis inbjudna till Nintendo Europa och ikväll hade vi fixat biljetter till Sonys party. Dessutom hade vi bestämt att vi skulle gå på den eminenta biffkedjan Black Angus och avnjuta en enorm, supersaftig och löjligt mör stek.

Eller hur. Efter E3-mässan blev det återigen taxi tillbaka och taxi i Los Angeles går i promenadtempo på grund av alla enorma bilköer. Efter sisådär en kvart började det suga i magen, som protesterade till följd av ytterligare en dag med näringsbrist. Fötterna värkte något enormt och man kunde nästan känna hur blåsorna växte fram.

Unisont bestämde vi oss för att strunta i Sonys party, på samma sätt som vi avstod från Nintendos tillställning igår. Biffen var dock fortfarande med på planeringen, och vi tänkte att ett amerikanskt biobesök vore trevligt. Ytterligare fem minuter gick och biobesöket kändes allt mindre lockande. En stund senare kändes inte heller biffen så självklar eftersom det ju skulle ta sådan tid att ta sig till Black Angus, utan vi bestämde oss för den restaurant som låg närmast hotellet.

Ni anar vart det barkade iväg, och när taxin körde förbi snabbmatskedjan El Pollo Loco på Sunset Strip bad vi taxichauffören stanna. Alla storvulna planer hade förbytts mot en troligtvis väldigt onyttig omgång snabbmat. Nu har vi istället skjutit upp både Black Angus och biobesöket tills imorgon, men innerst inne vet både ni och vi att det hela kommer att sluta med en slafsig hamburgare på Fat Burger eller en omgång tacos på Baja Fresh.

Karlen nedan gör guideböcker så man kan fuska sig igenom spel. Det gör honom tydligen så känd att utgivarna trodde att folk skulle köa ihjäl sig för en autograf. Det gick väl sådär lagom bra. Kanske var andra kändisar som Adam West (gamle Läderlappen), Paris Hilton och WWE-brottaren Rob Van Dam aningens hetare?

HQ