Svenska
Blog

Klockrent PS Vita-köp

Skrivet av Jonas den 10 december 2012 kl 16:37

Har under helgen spenderat en halvt oförsvarlig mängd tid liggandes i vardagsrumssoffan tillsammans med Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed. Ett spel jag verkligen gillar. Både för den som spelar själv eller mot andra.

Dels är racen, utmaningarna och highscore-jakten så bra att att man kan spela det i timmar - och dels är multiplayern nästan läskigt tillfredsställande.

Efter att ha spelat det till Xbox 360 följt av Wii U (vars version nu äntligen är patchad - köprekommendation utfärdad) och nu PS Vita kan jag bara konstatera att sistnämnda är den jag på flera sätt gillar bäst.

Sonic & All-Stars Racing Transformed är direkt ohyggligt vackert på PS Vita-skärmen och endast små slowdowns i sektioner med mycket action drar ned helheten. Kopplar man sedan in ett par bra hörlurar så man matas med alla ljuva retro-remixer utan störningsmoment så är det en helt underbar upplevelse.

Så för att summera så kan jag varmt rekommendera PS Vita-versionen av Sonic & All-Stars Racing Transformed. Riktigt bra.

Klockrent PS Vita-köp

Lusten att slicka på PS Vita-skärmen infinner sig ofta under varje race.

HQ