Svenska
Blog

Packat för jul hos släkten

Skrivet av Jonas den 22 december 2012 kl 00:53

Har ganska precis nu packat vår kära A4 till bredden för avresa mot Stockholm för att fira jul hos frugans släkt. En lycklig polare är inneboende hos mig under tiden och har lovat att spela igenom hela spelsamlingen. Lycka till, säger jag.

Med det sagt. Här är en kort genomgång av saker som packats ner inför avresan, undantaget mer självklara saker. Saker jag helt enkelt inte kan tänka mig att vara utan över julen.

• En trave Allt om historia - Sexigt värre? Rock 'n roll life style? Förmodligen inte. Men ledighet för mig är att ligga i sängen till 12 åtminstone, läsandes om all möjlig gammal historia.

• PS Vita - Japp, Nintendo 3DS blir hemma denna gång. Enheten är förkrossande brutal, men det har kommit så få nya spel i höst att jag just nu inte har något att spela. Då lockar PS Vita mer, där jag räknar med att spendera timmar med främst Sonic & All-Stars Racing Transformed, Jet Set Radio, Little Big Planet Vita och Final Fantasy VII.

• Scene It? Box Office Smash - Frågesport till konsoler är ett underskattat nöje, och jag kan för mitt liv inte begripa varför det inte kommer fler spel, medan genren säljer brutalbra till smartphones och tablets. Bäst är fortfarande Buzz, men just med frugans släkt brukar det bli Scene It? Box Office Smash istället. Underskattat skoj med bra och varierade filmfrågor i väldigt många kategorier.

• Google Nexus 10 - Ärligt talat blir jag bara mer och mer kär i den här underbara dunderprylen. Den är så larvigt snabb och högupplöst att allt jag provat tidigare får skämmas lite.

• Skumtomtar - Allt påskgodis är hopplöst äckligt, men till jul finns det faktiskt en riktigt bra variant, nämligen skumtomten. Sanslöst gott! En hel låda av Cloettas små snasknissar är därför nedpackade.

Packat för jul hos släkten

Jul på riktigt.

HQ