Svenska
Blog

Rykten i massor

Skrivet av Jonas den 17 januari 2013 kl 17:05

Är Xbox 720 mest kraftfull eller är det Playstation 4 som tar priset? Det har vi såklart ingen aning om, men alla rykten är helt klart ett tecken på att tempen skruvats upp.

Jag tänkte dock ta tillfället i akt och avliva ett vanligt rykte, nämligen att det skulle vara Microsoft och Sony som spyr ur sig dessa rykten. Tvärtom. De hatar förmodligen dem. Väldigt många är direkt felaktiga och framför allt förvirrar de folk och riskerar att få dem att inte våga köpa Playstation 3 och Xbox 360.

Fick Microsoft och Sony bestämma skulle alla ryktesspridare bara hålla käft så de kunde få sälja sina konsoler i lugn och ro (konsoler de numera drar in pengar på). Nu hetsas de fram så nyheter och uppgifter gällande denna generation skyms istället. Långt ifrån önskvärt.

Nu får lyckligtvis inte Microsoft och Sony bestämma sådant, utan vi kommer att fortsätta rapportera allt av intresse. Och för den som ser till hela bilden istället för nyheterna en och en, växer det sakta fram en bra uppfattning av hur nästa generation kan tänkas se ut.

Rykten i massor

Vem som vinner nästa generation? Antagligen AMD.

HQ