Svenska
Blog

Diverse snabba tankar

Skrivet av Jonas den 2 april 2013 kl 03:00

• Flytta - Har spenderat påskledigheten med att flytta. Fy <insert valfritt kraftuttryck> vad sinnessjukt tråkigt, jobbigt, omständigt och fullständigt vidrigt.

• 12 pers - Jag och min sambo är två personer. Med vår lille vovve möjligen ytterligare en halv. Vi investerade i onödigt dyr 12-mannasoffa som bokstavligt talat fyller upp hela vardagsrummet. Absolut ljuvlig, ser fram emot många långa spelkvällar.

• Nördaltare - Hela spel- och Transformers-samlingen har packats ned och magasinerats. Ett par väl valda guldkorn står dock kvar och pryder mitt nya nördaltare vilket inkluderar Big Daddys, Master Chiefs, Optimus Prime, signerade wrestling-prylar, ouppackade He-man-figurer och mycket annat. Blir glad bara av att titta på dem.

• Påskmust - Jag har investerat i fem backar Zeunerts påskmust vilket med strikt ransonering borde räcka fram till sommaren. Hoppas jag. Förmodligen inte dock. Nu ska jag hämta en must.

• Förkyld - Det slår inte fel, är jag någon dag ledig så blir jag alltid sjuk. Denna gång var inget undantag.

• Rubba - Grillat är verkligen godast. Åtminstone när det kommer till att tillaga kött. Och bäst är att göra som jänkarna, att rubba köttet med kryddor. Har köpt på mig flera riktigt grymma blandningar over there (i synnerhet i Södern) som får den enklaste köttslamsa att smaka direkt oförskämt bra.

• Påskgodis - Jag vet att bland annat Petter redan slagit fast det tidigare, men likt förbaskat... Påskgodis... På riktigt... Vem köper skiten? Dåliga chokladägg i folie, snuskiga dragéägg, äckliga skumkycklingar och så vidare. Sex appealen är i paritet med Bridge-blandning och jag har svårt att tro att någon med fullt funktionsdugliga smaklökar anser att detta är bra snask.

• Jämtland - Jag trivs verkligen i Östersund och det är väldigt sällan jag känner att jag skulle vilja bo någon annanstans. Men frågan är om inte våren är bäst ändå. Lördagen tog jag paus från flyttandet en dag och promenerade i timmar på Storsjöns is bland skidåkare, skotrar, hästar, skridskoåkare, bilar och hundratals andra flanörer. Vårer blir verkligen inte bättre än såhär.

Diverse snabba tankar

Undertecknad släpade ut sin likbleka lekamen på Storsjöns is för en riktig långpromenad i absolut ljuvligt väder.

HQ